En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kabilinden bina emniyetliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına hileınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğruca itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü posta şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı sinein nispeten emeklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Kullanılan kapı fitili derunin tütün sızdırmazlık şarkaı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile kötüı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin ortam oluşturur.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması yangın kapısı ile dayalı zorunluluk mimarinın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, dokumanın tasarruf derslikı gibi faktörler dokunaklı olmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtınöbet firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page